A XXXI. Országos Tudományos Diákköri Konferencia lezárása

 

 

2013. június 27-én döntött a Pro Scientia Aranyérem Odaítélő Bizottság a 2013-as pályázatokról. A Bizottság elnöke Spät András akadémikus, társelnöke Szendrő Péter egyetemi tanár, az OTDT elnöke, tagja Csirik János egyetemi tanár és Taxner Ernő professor emeritus, titkára Cziráki Szabina, az OTDT titkára volt. Összesen 45 hallgató részesült Pro Scientia Aranyéremben, 2 hallgató Pro Arte Aranyéremben.


Ezzel párhuzamosan elbírálásra kerültek a Mestertanár Aranyérem jelöltek is. Mestertanár Aranyérmet kiemelkedő témavezetői és tudományos diákköri szervezői munkáért adományoz az Országos Tudományos Diákköri Tanács.


Az ELTE BTK-n Pro Scientia Aranyérmet nyert:

ˇ       Ilkó Krisztina - Humán Tudományi Szekció és

ˇ       Németh Luca Anna - Humán Tudományi Szekció.

Mestertanár kitüntetésben részesült:

ˇ       Dr. Bodnár Gábor tanszékvezető egyetemi docens, a Parlando internetes zenepedagógiai folyóirat Szerkesztő Bizottsági tagja - Művészeti és Művészettudományi Szekció és

ˇ       Dr. Nagy Balázs egyetemi docens - Humán Tudományi Szekció.

Gratulálunk!


A Pro Scientia Aranyérem pályázat díjazottjainak névsora, a különdíjasok névsora és a Mestertanár Aranyérmesek névsora itt olvasható.A Pro Scientia Aranyérem és a különdíjak, valamint a Mestertanár Aranyérmek átadására 2013. november 18-án kerül sor hagyományosan a Magyar Tudományos Akadémia Dísztermében.