Kedves Zenebarát!

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a www.zeneműbolt.hu, vagy www.musicwebshop.hu címszó alatt megnyitottuk zenei internetes webáruházunkat. Webáruházunkat folyamatosan töltjük fel. Szándékunk szerint egy éven belül több ezer cím között válogathatnak a zene iránt érdeklődők. A zenei webáruházunkat működtető „Polifon-Music Trade” bt vezetője az európai hírű Rózsavölgyi Zeneműbolt igazgatója volt 45 évig /1964-2009/ és munkatársaink is több évtizedet töltöttek el a „zeneműves” szakmában.

 

A ZENEPEDAGÓGIAI KIADVÁNYOKAT KEDVEZŐ ÁRON KÍNÁLJUK !

 

A színvonalas Silverline Classic DVD sorozatot most 8O%-os kedvezménnyel ajánljuk !

Figyelje az új 'kisebb kiadóknál' megjelenő kiadványokat. Magyarországon csak néhány boltban kapható! Nálunk ezeket is kedvező áron megvásárolhatja.

 

Ezen kívül tájékoztatjuk, hogy a webáruházban szereplő kiadványokon kívül bármelyik európai zeneműkiadónál megjelent kottát – igény ill. rendelés esetén – két héten belül leszállítjuk. A részletek tisztázása véget írjon a következő e-mail cím egyikére: info@musicwebshop.hu, vagy hutira.albin@musicwebshop.hu/ Mi a legrövidebb időn belül e-mailben, vagy telefonon jelentkezünk.

 

 Az EMB Editio Musica Budapest /Zeneműkiadó/ kottáit - kedvező áron - nálunk is megrendelheti

 

 Eredményes és jó böngészést kívánunk !

  

Őszinte tisztelettel:

  

Hutira Albin

 

Polifon-Music Trade bt

 

Utóirat: Használt régi kottákat – ár nélkül – ajándékozásra átveszünk / Tel. 06 30 350 3343 /