BEMUTATKOZIK A BUDAPESTI OVERTONES ZENEISKOLA

 

 

  http://overtones.hu/sites/default/files/ot-logo-160_1.png

 

A 25 éve alapított Overtones Alapfokú Művészeti Iskola egy dinamikusan fejlődő regionális intézmény. Alapítója,  igazgatója, Baranyai Gyula, hegedűművész - tanár, közgazdász, 1993-ban alapította az iskolát, Talentum néven. Intézményünk az elmúlt évtizedekben jelentős bővülésen és fejlődésen ment keresztül, ugyanakkor az alapelvek  változatlanok maradtak: gyermekközpontú tanítás, differenciált nevelés, magas szakmai színvonal.

 

http://overtones.hu/sites/default/files/pane/files/image001_0.jpg

 

Iskolánk 2015 szeptemberében Budapest belvárosában is megnyitotta kapuit egyedülálló környezetben, a XIII. kerület, Visegrádi utca 17. szám alatt található épületében, ahol nem csak oktató- nevelő munkát végez, hanem hangsúlyt fektetet koncertek, kiállítások, szakmai konferenciák, továbbképzések szervezésére is. Intézményünkben tapasztalt művésztanárok irányításával tanulhatnak növendékeink klasszikus és jazz zenei tanszakainkon.

 

Jövendő növendékeink előtt egész évben nyitva áll iskolánk kapuja. Jelentkezni és érdeklődni lehet személyesen (nyitvatartási időben, a XIII. kerület., Visegrádi u. 17-ben), vagy telefonon: a 06 30 99 42 355 telefonszámon, valamint a http://overtonesbudapest.hu/ honlapon.

 

Elmondhatjuk, hogy az Overtones egyre jobban részévé válik a kerületben és a környező kerületekben élő emberek kultúrájának. Azok, akik látogatják iskolánkat - tanárok, diákok, szülők – otthon érzik magukat, művészeti-kulturális közösségünk folyamatosan épül és fejlődik.

 

Zeneiskolánk 2017. szeptember 09-én (szombaton), délelőtt 10:00-kor tartja évnyitó-nyíltnapját, ahová a már beiratkozott növendékeken és szüleiken kívül várjuk a további érdeklődő diákokat, leendő növendékeinket és szüleiket. A rendezvény résztvevőit Baranyai Gyula igazgató tájékoztatja a tanévről, az új

beiratkozóknak bemutatja az iskolát, valamint Csík Laura zongoraművésszel, az Overtones tanárával ad rövid koncertet. A programok után oktatóink válaszolnak minden kérdésre és lehetőség nyílik beiratkozásra is.

 

„Igyekszünk alapelveinknek megfelelni és a jövőben is eszerint dolgozni, gondolkodni, tanítani és nevelni. Tisztában vagyunk azzal, hogy azok a gyermekek, akiket ma nevelünk, felnőttként a társadalom aktív tagjai lesznek. Nem mindegy, mit adunk nekik útravalóul.”

 

Riport videó - https://www.youtube.com/watch?v=ZEsL6Vxox1E

Növendék hangverseny montázs videó - https://www.youtube.com/watch?v=nZjThz85dlA

10 mp spot - https://www.youtube.com/watch?v=DJbrXIau40Y

Web: http://overtonesbudapest.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/overtoneszeneiskola/

Instagram: https://www.instagram.com/overtones.zeneiskola.budapest/

eb: http://overtones.hu/content/ot-budapest

Telefonszám: 06 30 99 42 355

E-mail: info@overtones.hu