2018. február 14-én 18.00 órától a Duna Palota fantasztikus dísztermében találkozhatnak újra  egy kötetlen beszélgetés, és a témához kapcsolódóan egy 30 perces zongorahangverseny formájában Thurzó Zoltán nagyváradi zongoraművésszel.

A Takács Bence által moderált est, Makray Katalin – Olimpiai ezüstérmes tornász –,  Horkay László – református püspök –, Marosi István atya – GörögKör vezetője –, Kozma Imre katolikus atya – a  Betegápoló Irgalmasrend magyarországi vezetője –,  valamint a CREDO kórus közreműködésével zajlik majd.

A Magyarság Háza rendezésében, az impozáns Duna Palota dísztermében várjuk szeretettel egy rangos eseményre.

 

2018. február 16-án, 19.00 órától pedig a Benczúr-Házban hallhatják zongora játékát.

Itt kerül megrendezésre a Lehár – zenés szalon. Az egyfelvonásos darab jelenetei Lehár Ferencet, az emlékeit összerakó embert állítja középpontba. Ezen az esten Derzsi György színművész, egyszemélyben jeleníti meg a darabban előforduló alakokat. A dalok egy része kevésbé ismert Lehár szerzemény, nem elcsépeltek, némelyek azonban mindenki számára ismerősen csengenek majd. Az előadás után a műsorvezető személyes operett élményeiről, turnéjáról, feladatairól kérdezi a színművészt.

Az est második részében kedves művésztársa, Mondok Yvett operaénekes csatlakozik a beszélgetéshez, aki természetesen énekel is. Zongorán pedig Thurzó Zoltán zongoraművész kíséri.

 

Bővebb információkat a munkásságáról, produkcióiról:

Rögzített felvételek: https://www.youtube.com/c/PianistOnRoad

Web: http://thurzozoltan.com

https://www.facebook.com/ThurzoZoltanOfficial/