Bárdos Szimpózium és továbbképzés Debrecenben

 

 

A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara 2012. március 23-25. között rendezi szakmai találkozóját, a Bárdos Szimpóziumot. A találkozó programja zenetudományi és zenepedagógiai előadásokat, bemutató tanításokat és hangversenyeket tartalmaz, valamint lehetőséget kínál a résztvevők tapasztalatcseréjére. 
A Bárdos Szimpóziumhoz csatlakozva ismét meghirdetik a 30 órás akkreditált továbbképzést zeneiskolai és zeneművészeti szakközépiskolai szolfézs- és zeneelmélet-tanárok, általános és középiskolai, valamint művészeti iskolai ének-zenetanárok és kórusvezetők részére.
Jelentkezési határidő: 2012. február 15. A részletes program, a jelentkezés feltételei és a jelentkezési lap 2011. december közepétől megtalálható az intézmény honlapján: www.music.unideb.hu, e-mail: bardosszimpozium@gmail.comEzt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
.
  
Bárdos Szimpózium 2012


A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara 2012-ben is megrendezi szakmai találkozóját, a Bárdos Szimpóziumot. A találkozó programja zenetudományi és zenepedagógiai előadásokat, bemutató tanításokat és hangversenyeket tartalmaz, valamint lehetőséget kínál a résztvevők tapasztalatcseréjére. 
A Szimpóziumra várjuk az alsó- és középfokú ének-zeneoktatás, a szolfézs- és zeneelmélet-tanítás és a kórusvezetés szakembereit, valamint a pályára készülő fiatalokat. A 93/2009. (IV. 24.) korm. rendelet értelmében a találkozón - mint nem akkreditált továbbképzésen - való részvételről igazolást adunk.
A Szimpózium 2012. március 23-25. között kerül megrendezésre a DE Zeneművészeti Karán (Debrecen, Nagyerdei körút 82.).
Részvételi díj: 15. 000 Ft, diákoknak 11. 000 Ft, mely a szakmai programokon való részvétel díja mellett két éjszakai szállást és három étkezést tartalmaz.
Jelentkezési határidő:  2012. február 15.
A szimpózium részletes programja, a jelentkezés feltételei és a jelentkezési lap  2011. december közepétől megtalálható intézményünk honlapján: www.music.unideb.hu, e-mail:
bardosszimpozium@gmail.comEzt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

 
Akkreditált továbbképzés


A Bárdos Szimpóziumhoz csatlakozva ismét meghirdetjük 30 órás akkreditált továbbképzésünket zeneiskolai és zeneművészeti szakközépiskolai szolfézs- és zeneelmélet-tanárok, általános és középiskolai, valamint művészeti iskolai ének-zenetanárok és kórusvezetők részére. (Az engedély nyilvántartási száma: OK - 410/128/2010)

A továbbképzés célja a résztvevők szakmai ismereteinek felfrissítése, karirodalmi tájékozottságuk gazdagítása, zenepedagógiai és szakmódszertani tapasztalataik bővítése, a zenetudomány legfrissebb eredményeinek megismertetése.

 A továbbképzés, mely magában foglalja a Bárdos Szimpózium programjain való részvételt is, 2012. március 22-én, csütörtökön 13 órakor kezdődik és március 25-én, vasárnap délután ér véget.

Tanfolyami díj: 45. 000 Ft, mely nem tartalmazza a szállás és az étkezés költségeit.

Jelentkezési határidő:  2012. február 15.

A továbbképzés részletes programja, a jelentkezés feltételei és a jelentkezési lap  2011. december közepétől  megtalálható intézményünk honlapján: www.music.unideb.hu

Debrecen, 2011. december 2.

S. Szabó Márta

tanszékvezető főiskolai docens