Megújult a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem honlapja

 

Az lfze.hu címen elérhető, elsősorban az egyetemi oktatást kiszolgáló oldalt csaknem négy év után a Zeneakadémia 2013-ban bevezetett arculatában újragondolt modern honlap váltotta fel.

 

A zeneakademia.hu címen 2013. október 22., azaz a Liszt Ferenc téri főépület rekonstrukciót követő újranyitásának napja óta elérhető, a Zeneakadémia nagy nyilvánosság előtt zajló életére (koncertek, a közönség érdeklődésére számot tartó hírek, szolgáltatások) koncentráló honlap testvéreként készült el a struktúrájában hasonló, de tartalmát tekintetve önálló új egyetemi oldal, mely a Zeneakadémia hallgatóinak, oktatóinak, illetve az intézménybe felvételiző diákoknak szóló információkat, illetve az Egyetem teljes oktatási portfólióját teszi hozzáférhetővé magyar és angol nyelven.

 

 A Koncertközpont programjai és hírei az egyetem honlapján teljes terjedelmükben nem, csak hivatkozás formájában jelennek meg; az egyetem nyilvános programjait és legfontosabb híreit a zeneakademia.hu-n azonban továbbra is megtalálják a látogatók. Az egyetem honlapja a ciánkék zeneakademia.hu-tól könnyen megkülönböztethető, a logó színvilágával harmonizáló arany árnyalatot kapott, s a két honlap közötti tájékozódást tovább könnyítik az oldalsávon elhelyezett „dobozok”, illetve a legfelső navigációs sáv, ahonnan a Zeneakadémia önálló szervezeti egységeinek oldalaira is közvetlen hivatkozás vezet.