A legnagyobb magyar sajtóadatbázisban

 

 

elérhető a Parlando

 

 

Szívesen olvasna régi zenei hírekről, eseményekről? Az Arcanumnak köszönhetően online nosztalgiázhat a korabeli lapszámokban. Az elmúlt 250 év újságjainak, magazinjainak több tízmillió oldala néhány kattintással elérhető. Kereshetünk napi- vagy hetilapokban, sportújságokban és zenei lapokban is. Az Arcanum segítségével a fotelból rengeteg információhoz juthat.

 

Az Arcanum bármikor, bármilyen eszközről végig lapozható

 

Rákereshet konkrét lapszámokra, nevekre, helyszínekre, eseményekre. Érdemes használni az összetett keresőt, a találatokat pedig évszámok vagy források szerint tovább szűkíteni.

Parlando az Arcanumon

 

Átnézheti a napi sajtót és a tudományos folyóiratokat

 

Időutazóként szörfözhet az újságok oldalain, mintha a nyomtatott kiadványt tartaná a kezében. Olvasson kedvére a Muzsika, Operaélet, Ritmus és Zenevilág számaiban is. A több ezer újság címe a Teljes címlistában érhető el akár témakörök szerint is.

 

Zenei lapok az Arcanumon

 

 

Egyetlen hátránya, hogy nem lehet megunni

 

Felhasználóink visszajelzései mindig nagy örömmel töltenek el minket. Bízunk benne, hogy Ön is elégedett lesz szolgáltatásunkkal.

 

Engem nem vezérelt más, csak a kíváncsiság, úgy jártam, mint gyermekkoromban az édességboltban. Ezt nem lehet abbahagyni. Fantasztikus élmény, köszönöm."

 

Aki szeret kutatni, annak igazán remek. Ilyen bő tartalmú adatbázist nem is ismerek mást.”

 

Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással, rengeteg örömet okoztam a családomnak, hogy régi dolgokat megtaláltam nekik.”

 

Nagy örömmel látom viszont fiatalkorom folyóiratait a neten. Gratulálok a unkájukhoz, jól áttekinthető, könnyen kereshető, egyszerűen szuper!”

„Rendkívül meg vagyok elégedve a szolgáltatásukkal, ami szinte egyedülálló a tartalom bősége, és a keresés gyors pontossága tekintetében is.”